divendres, 18 de febrer del 2011

PROJECTE “DONES RURALS, LIDERANT CANVIS”


Entitat

ADEMUR (Associación de Mujeres Rurales de Toledo)
Avda de Toledo nº 31 2ª planta
Talavera de la Reina, Toledo
Tlfno: 925 80 84 01
615 40 39 45
Fax: 925 80 84 17
A/e: emprendedoras@ademurtoledo.com
Web : www.ademurtoledo.com/

Descripció General


L’Associació de Dones Rurals de Toledo (ADEMUR) posa a disposició de les dones rurals de Toledo la pàgina web: www.ademurtoledo.com a través de la qual les dones emprenedores de qualsevol sector poden promocionar el seu negoci. La web actua també com a portal al qual es pot consultar, a la secció d’agenda, les diferents activitats que es duen a terme a la província.

Objectius

Ademur vol posar donar resposta als reptes que planteja el despoblament i l’envelliment dels nostres pobles, la insuficiencia de serveis i infraestructuras, el treball no reconegut, la discriminació i la precarietat laboral que persisteix als municipis més petits, tot promovent que els pobles siguin espais d’oportunitat de desenvolupament per a les seves dones i la societat en general.
El projecte “Dones Rurals, liderant canvis” vol fomentar i consolidar la iniciativa empresarial femenina, mostrar la varietat d’activitats emprenedores que existeixen a l’àmbit rural i animar a les dones a iniciar una activitat emprenedora, relacionada amb el sector agrari i/o amb altres sectors al medi rural.