divendres, 18 de març del 2011

El valor de les veus de les dones.


Des d'aquest matí una inspectora es farà càrrec d'una seu policial d'Aranjuez. I com no podia ser d'altra manera, la notícia s'ha celebrat pel fet que és la primera dona en obtenir una responsabilitat pública com aquesta. La celebració és més que justa, doncs a banda que ja era hora!, també contribueix a sumar els espais de responsabilitat en els que les dones ens anem incorporant. No obstant, i vagi per endavant que no volem aigualir la festa, això no és el més important. Celebrar només la suma i l'ascens, també contribueix a diluir el valor de les veus de les dones. No és tant important el fet que una dona aconsegueixi, tal i com es mereix, un lloc de responsabilitat com la qualitat del seu missatge. Per això volem fer notar la sensibilitat i punt de vista crític vers la violència masclista amb la que, al menys en aquesta entrevista, la inspectora Elena Palaicios assumeix el seu càrrec de responsabilitat.
El fet que les dones ocupin càrrecs i llocs de responsabilitat és motiu de celebració per que eleven les veus de les dones a llocs que fins avui no tenien accés.

Llegeix més

Jornada “Experiències en pressuposts públics amb perspectiva de gènere”

Organitza el Departament d’Esports, Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca.
Dia 8 d'abril de 2011, Caixa Forum, Palma.
Mes informació i inscripcions a:

http://www.conselldemallorca.net/?id_section=3557

Taller d’expressió corporal. "Art i Teràpia"

Despertar la intel·ligència del Cos, amb el cor, la ment i l’emoció. Buscar la manifestació del Jo interior a través de l’expressió i de l‘aprenentatge d’estar amb un mateix.  Trencar estereotips i crear noves formes de vinculació amb el propi ésser". Impartit per Carme Bazan.

Dia 19 de Març 2011 de 10 a 13h a CosMent.
Informació: Tel. 629 143 964 C/ des Vall 107 (Llucmajor)
Inscripcions: fins de dia 18 de març