dijous, 3 de febrer del 2011

Reflexió interessant


Vinga, diguem-ho ja! Com pot ser que Berlusconi es mantingui en un estat d'impunitat perpètua en referència al seu comportament poc menys que misogin? Com pot ser que la seva figura política, de continu associada a escàndols sexuals -falsos o certs, i entre de molts altres- estigui pendent d'una revisió? Hi ha qui diu que aquest privilegi és possible gràcies a la bona sintonia que manté amb els vells estaments e institucions tradicionals, tan ben cimentats a Itàlia, on la oposició no gaudeix de confiança. Dabant aquest panorama d'impotència, ens sembla tot un repte el que planteja Carlo Chiurco, filòsof italià: "El poder femenino es central en la sociedad moderna, y el sistema de poder de Berlusconi es inatacable salvo en ese punto".
Hem de fer sentir les nostres veus per possibilitar  l'alternativa a la 'normalitat'!!!!Llegiex més...

L’edat de la maternitat supera ja els 31 anys i la natalitat segueix baixant

AmecoPress, 28-01-2011Les dones espanyoles retarden cada vegada més el moment de tenir fills, situant l’edat mitjana de la maternitat en els 31,12 anys. A més, la natalitat cau un 3,2 per cent i arriba a la tassa més baixa del darrers 5 anys. Llegir més.

El XIII Festival de Poesia de la Mediterrània girarà en torn a la dona maltractada

Diari de Mallorca, 02-02-2011
Aquesta edició del Festival està dedicada a les víctimes de la violència de gènere. Llegir més.

El cine segueix amagant la subjectivitat de les dones

AmecoPress, 02-02-2011
El 62 per cent de les pel·lícules espanyoles estan protagonitzades per personatges masculins i només un 7 per cent son dirigides per dones. Llegir més.