dijous, 24 de març del 2011

Rebutjada la Llei d'Igualtat de Balears

AmecoPress, 23-3-2011.
El Parlament ha rebutjat el passat dimarts la Llei d'Igualtat entre dones i homes de Balears, a causa dels vots en contra del Partit Popular (PP) i l'abstenció de Convergència per els Illes (abans Unió Mallorquina). La votació es va repetir tres vegades i només van estar a favor de la Llei el Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB), el Bloc i part del Grup Mixt. Llegir més.

1 comentari:

Mª José Cremades ha dit...

He pogut vore com com el partit popular ha tombat un Llei de Igualtat pionera al Estat espanyol, que incluo per primera vegada, i entre altes coses la violencia econòmica.
Vem com, una vegada mes, les millores normativas per a les dones es veuen mermades. I, a mès a mès, desprès de un process on se havía partit de la bona voluntant dels i les parlamentaries del partit popular; i que se han discutit les seues esmenes i moltes de elles se han aprovat. Doncs, no. Definitivamente no pot ser.
De tota manera, volia donar les gracies a totes ( i tots) els que han fet possible aqueste projecte de llei. A totes les persones qui han participat en el proces(institucions polítiques, associacions de dones, als sindicats,etc); a les que i tots i totes que han estan cada dimarts reivindicant la aprobació d'aquest projecte; etc. MOLTES GRACIES!